top of page

Keramiikkaan hurahtaneet

Mitä kaikkea sitä onkaan luotu savesta keväästä lähtien. Monet teistä kurssilaisista ovat todella hurahtaneet savityöskentelyyn. Yhä useimmat käyvät studiolla työskentelemässä itsenäisesti sen jälkeen, kun perus- ja lasituskurssi on suoritettu.

Tunnelma studiolla ryöppyy ihanasti erilaisten aiheiden vierittämiin keskusteluihin. Rauhassakin toki saa olla, jos niin toivoo. Omatoiminen savityöskentely lisää luovuutta ja uskaliaisuutta kokeilla jotain aivan erilaista.

Itsenäisen työskentelyn aikana voit nauttia studion tarjomasta kahvista. Café Lattesta on tullut monen suosikki. Toisinaan joku saapuu studiolle työpäivän jälkeen pullollinen kuohuvaa, joka nautitaan yhdessä kaikkien kanssa.


Ilokseni mukaan on tullut myös miehiä tänä vuonna enemmän. Yksinään moni mies ei ole vielä uskaltautunut, mutta vaimon, kumppanin tai tyttöystävän seurassa miehetkin ovat rohkeasti lähteneet kokeilemaan omia kädentaitojaan.

Yhden kerran kursseista on luotu joustavia yhdessä olo hetkiä työporukoille hyvinvointia edistämään. Monet nämä kurssilaiset ovat saaneet kipinän ja tulleet jatkamaan peruskurssille.

Syntymäpäivä juhlinta on aloitettu studiolla kädet savessa nauttien. Alkudrinkit on juotu kurssin aikana. Lopuksi on kohennettu meikkiä ja jopa vaihdettu asu ja lähdetty ravintolaan viettämään syntymäpäivän jatkoja.


Taas on tullut se hetki, jolloin pikkujoulut ovat ajankohtaisia. Järjestämällä omat erilaiset pikkujoulut, voit samalla antaa muillekin kipinän luovuuden laajentamiseen saven avulla.

Tai anna lahjana kurssi äidille, ystävälle tai aivan kenelle rakkaalle tahansa.


Savessa on ihmeellistä voimaa.

Luodaan yhdessä!
161 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page