top of page

Savessa on taikaa...

Savityöskentely herättää luovuutta, rauhoittaa mieltä ja hoivaa sielua. Muovailemalla savesta käyttö- ja sisustusesineitä itsellesi tai lahjaksi vahvistat hyvinvointiasi rauhoittumalla ja keskittymällä. Keramiikkakurssini ja itsenäinen työskentely saven parissa on antanut monelle mahdollisuuden irtautua viimeisen vuoden aikana koronan aiheuttamasta rasitteesta.

Keramiikan parissa työskentely on intohimoni. Käsinvalmistetut ja valusavella kipsimuotteihin valetut esineet heräävät henkiin uunipolttojen, erilaisten lasitteiden ansiosta.

Keramiikkastudiolla kurssien aikana syntyy voimakasta energiaa: luovuudesta, ahaa hetkistä, keskusteluista, ideoimisesta, nauruista ja surujenkin jakamisesta.

Jokaisella kurssilaisella on ollut mahdollista tuoda omat ideansa mukaan ja toteuttaa niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä olemme miettineet erilaisia vaihtoehtoja töiden toteutuksiin ja kokeilleet kaikkea uutta iloisella yllätyksillä.


Syksyllä keramiikan peruskurssit jatkuvat tiistaisin 17.30-20.30. Kurssin toinen osa seuraavan viikon tiistaina. Jos tiistai illat eivät sinulle sovi tai olet vuorotyössä, voit aina sopia itsellesi jonkin toisen ajan. Torstai iltaisin vuorotellaan lasitus- ja valusavikurssin kanssa. Lasituskurssi kestävä 3 tuntia ja mukana ovat omat perus/valusavikurssilla valmistetut esineet. Valusavikurssille kannattaa varata aika, sillä kurssille voi kerrallaan osallisutua vain 2-3 henkilöä.

Ateljee & Studio Jaana Koskivaara-Coniel Facebook sivuilta löytyy koko syksyn tapahtuma kalenteri. https://www.facebook.com/ateljeestudiojkc/


Kesä on vasta lopuillaan, mutta keramiikan parissa aloitetaan jouluvalmisteluja jo lokakuussa. Viime vuonna osa uusia kurssilaisia tuli mukaan vasta joulukuussa, josta sitten syntyi ruuhkaa, kun kaikki esineet piti ehtiä polttoon. Raakapoltto seka lasituspoltto kummatkin vaativat aikaa. Uunin polttoaika on noin 10 tuntia ja jäähdytys kestää kaksi vuorokautta. Polttojen välissä pitää ehtiä lasitamaan, joten yhdenkin esineen valmistukseen voi kulua muutama viikko.

Verkkosivuille on tulossa myyntiin omia keramiikka tuotteita. Suurin osa niistä ovat uniikkeja, joten toista samanlaista en tule valmistamaan.
165 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page